Onsdag. 20. Juni 2018

Arkiv

Her vil vi arkivere diverse artikler og tidligere arrangementer.


Årsmøte ble avviklet 31. januar på Pors Klubbhus

Ett vellykket årsmøte ble avholt på Pors 31. januar med gode resultater for klubben vår. Det var 44 medlemmer tilstede. Sakslisten ble fulgt, diskusjonene gikk greit og valgene fikk følgende resultater:
Formann: Rune Sørensen, sekretær: Marianne Selander, 1. styremedlem Jan Oddmund Ødegård, 3. styremedlem: Heidi Høglund, 4. styremedlem Kai Tangen og varamedlem Marianne T. Martinsen. Øvrige funksjoner: Formann valgkomite: Rita V. Thorstensen, medlem valgkomite: Frøydis Berge, revisor Jan Terje Anthonisen, leder av GDC: Jan Oddmund Ødegård. Styremedlemmer som ikke var på valg: Nestleder Kjell Amundsen, kasserer Monika Ravik og 2. styremedlem Arild J. Fehn. Andre som ikke var på valg: Medlem valgkomite Hilde Kjeldsen, varamedlem valgkomite: Anette Slåen og revisor: Judith R. Fehn.
Vi ønsker de nye i klubbstyret spesielt velkommen!
På slutten av årsmøtet ble avtroppende formann Kai Tangen utnevnt til æresmedlem i klubben for stort engasjement, kreativitet og dansegledede. Han legger ned en utrolig jobb og er i særklasse den største bidragsyteren i den gode utviklingen klubben har hatt!
Marianne T. Martinsen ble overrakt blomster for god jobb som sekretær.
Etter årsmøtet ble det servert verdens beste lapskaus med drikke og det ble danset til musikk av Arild fram til midnatt.

NM i Swingdans på Fauske 2013

NM i Swing og Rock'n Roll ble iår arrangert på Fauske 30. november. Det ble en fin tur for deltagere og supportere med topp innsats både på tribunen og dansegulvet.
Vi fikk meget gode resultater med seier og gullmedalje til Tone Grude og Fode Pedersen både i Folkeswing og Boogie Woogie Senior 1. Nina Alstad og Kjell Amundsen vant Folkeswing Senior 2 og Kjell fikk 3. plass og bronsemedalje sammen med Lene Gurholt i FS Senior 1. Lene fikk en fin 6. plass sammen med Hans Thomas Groven i FS Voksen. Sonja Irene Berget og Jan-Oddmund tok en fin 5. plass i FS Senior 1.
Asrun Flatås og Rune Alexander Hagren vant sølv i FS Senior 1 og i Gutt med 2 jenter fikk vi sølv og bronse med henholdsvis Nina Alstad, Lene Gurholt, Kjell Amundsen og trekløveret Rita Johansen, Sonja Iren Berget, Jan-Oddmund Ødegård.
les mer...


Årsmøte 27. januar på Pors

Årsmøtet ble avholdt fredag 27. januar 2012 på Pors Klubbhus med 41 personer tilstede. Møtet ble ledet av Rune Sørensen og følgende ble valgt inn i det nye styret: Leder Arild Fehn (ny), nestleder Morten Evensen, sekretær Monika Ravik (ny), kasserer Kai Tangen (ny), 1. styremedlem Jan Oddmund Ødegaard, 2. styremedlem Liv Skifjeld, 3. styremedlem Elin Steinsbu, 4. styremdlem Lars Grytdal og varamedlem Kjetil Øystein Holte (ny). Rita Vos Thorstensen som gikk ut av styret ble utnevnt til æresmedlem etter 10 år i styret og fremragende arbeid for klubben.
les mer...


20-års jubileumsfeiring på Havna Hotell

Klubben vår er 20 år i 2010 og dette ble selvsagt feiret med en jubileumsfest. Helgen 24. og 25. april ønsket vi medlemmer og gode venner, velkommen til festmiddag og en flott danse-weekend med levende musikk på Rica Havna Hotell på Tjøme. Det var 120 danseglade med på festen og vi hadde en fantastisk flott feiring på Havna! Hjertelig takk til hotellet, til alle som var med og ikke minst jubileumskomiteen som hadde lagt opp et flott program og en fin ramme rundt arrangementet.
Vår eminente fotograf, Jan M. Pedersen, tok mange fine bilder som du kan se her.

Lørdagen startet med en busstur fra Porsgrunn til Tjøme. Ved ankomsten til hotellet var det tid for en bedre lunsj. Etter lunsjen hadde Morten Evensen lagt opp en morsom natursti i nærområdet. Vi ble delt inn i 10 grupper som løste forskjellige oppgaver underveis. Været var kanonbra og det ble en trivelig rundtur som var med på å gjøre deltagerne enda bedre kjent med hverandre.
Om ettermiddagen var det tid for premieutdeling til de beste gruppene før Kjetil Haatveit hadde en utrolig morsom og elegant forestilling om hvordan klubben ble stiftet, dens historie og de forskjellige nøkkelpersonene som har vært med på å drive klubben fram til idag.


Deretter var det utdeling av innsatspokaler og æresmedlemsskap. Klubben har satt opp retningslinjer for påskjønnelser og en komité har vurdert dette. Komiteen har bestått av Rita Thorstensen, Ellen Amundsen og Arild Fehn. De har kommet fram til at 5 medlemmer bør få en påskjønnelse for fremragende innsats til klubbens beste.

Den første som fikk en vase med inskripsjon
var Jan Oddmund Ødegaard. Han har vært med i styret i klubben i 6 år, har vært med i styret for Grenland Dansecup, var med i styret for NM 2005 i Skien, er en av klubbens Dj, er instruktør i klubben og har deltatt i konkurranser for klubben med gode resultater.

Den andre som som fikk en vase med inskripsjon var Rita Vos Thorstensen. Hun har vært med i styret i klubben i 9 år som sekretær, har vært med i styret for Grenland Dansecup, var med i styret for NM 2005 i Skien, har deltatt i konkurranser for klubben med gode resultater og hun er instruktør i klubben.

Den tredje som som fikk en vase med inskripsjon var Kai Tangen. Han har vært med i styret i klubben i 6 år, har vært med i styret for Grenland Dansecup, var med i styret for NM 2005 i Skien, og ikke minst: Han er en miljøskaper som får mange danseglade damer ut på gulvet.

Så kom vi til den gjeveste utmerkelsen i klubben, nemlig Klubbens Æresmedlemskap. I statuttene for æresmedlemskapet står det at for å bli nominert må en ha vist stort engasjement, kreativitet og danseglede. Medlemmet må ha gjort en fremragende innsats for klubben og medlemmene utover hva som kan forventes og vedkommende må ha sett klubbens aktivitet i et lenger perspektiv. Vi har iår 2 medlemmer som virkelig fortjener denne utmerkelsen.

Den første er Ludvig Steinsvåg som tilsammen har vært 12 år som kasserer og regnskapsfører i klubben og har utviklet vårt regnskapsystem slik at det tilfredsstiller Norges Idrettsforbund sine krav. Han var med i styret for NM 2005 i Skien, er instruktør i klubben, har vært og er med i styret for Grenland Dansecup, derav 2 år som leder. Det ene året overtok han jobben på strak arm på årsmøtet.

Den andre som har gjort seg fortjent til æresmedlemsskap er Kjell Amundsen. Han har i 11 år vært medlem av klubbens styre, derav 4 år som leder. Han har vært og er med i styret for Grenland Dansecup og var med i styret for NM 2005 i Skien. Han er instruktør i klubben og har videreutviklet klubbens videregående kurs i Folkeswing. Han har deltatt i konkurranser med gode resultater og ble norgesmester siste året i G/2J. Og ikke minst: Han har stått rakrygget som formann i klubben i en vanskelig tid og løftet klubben videre opp.

Deretter var det festmiddag med taler, sang og utdeling av blomster. Kveldens toastmaster var Kjell Johnsen som ledet det hele på en utmerket måte. Susanne Strandman hilste fra Swing og RR-seksjonen i Norges Danseforbund, Sølvi Tvinde hilste fra Jarlsberg Swingklubb og Bent Salvesen hilste fra Porsgrunn Kommune. Klubbsangen som Torunn Brenni har skrevet ble til slutt spilt og sunget til stående applaus. Solvår Raaen takket for den meget gode maten og vi gjorde oss klare til dans!

Hotellet hadde akkurat lagt ny parkett i Sommerhaven etter brannen. Her danset vi til ut i de små timer etter tonene fra Twice. De fikk som vanlig alle ut på dansegulvet og jubileumsfeiringen var fullkommen! Det eneste som ble klaget på var at det er 5 år til neste gang. Da feirer vi 25 år, men det spørs om vi greier å toppe denne jubileumsfeiringen!

En stor takk til arrangementskomiteen som har bestått av:
Leder Ole Kristian Hagen, Eva Hagen, Ellen Amundsen, Einar Amundsen, Morten Evensen, Liv Skifjeld. Brit Vrangsund, Rita Thorstensen og Arild Fehn


Dansegalla i Drangedal

Det var ikke fritt for at arrangøren, Drangedal idrettslag, var spent før fredagens store satsing på dansegalla. De hadde hentet det beste innen danseband. Det var ingen ringere enn nordens, og dermed verdens mest etterspurte danseband, Lasse Stefanz. Det var ikke gått arrangøren hus forbi at Telemark har fått en ny stjerne på dansebandfronten. Frøya, jenta fra landet, var selvskreven på scenen denne kvelden.
Frøya var først på scenen. Selv om dette var hennes andre opptreden med ny besetning, lot folket seg imponere av nykommeren. Frøya har allerede et stort og variert utvalg i låter. Her fikk vi servert alt fra rolige ballader, dansebandlåter, rock'n roll og det hun kan best, countrypop.Etter en god time med Frøya var det tid for Lasse Stefanz. De viste seg fra sin beste side. Spillegleden og smilet var på plass slik vi kjenner bandet. Til og med lyden smilte denne kvelden. Idrettshallen i Drangedal er meget velegnet til konserter. (Tekst/bilde: Arne Helge Jakobsen). Se tekst og bilder fra DD her.


Romjulsdans på Hei Klubbhus ble en suksess!

Romjulsdansen på Hei Klubbhus fredag 28. desember 2007 ble en stor suksess. 125 danseglade fikk en uforglemmelig kveld med topp dansemusikk fra Finn & Espen Band !
Vi holder nå på med å legge inn bilder i Fotoalbummet, se her.
les mer...


Grenland Dansecup 22. september 2007

Dansecupen ble gjennomført for 9. gang i Eidangerhallen 22. september. Det ble en flott konkurranse med glade dansere og publikum fra hele landet.
Vi vil gjerne takke alle tilreisende for at de kommer til Eidangerhallen og hjelper oss med å lage et flott arrangement.
Konkurranseleder, dommere, musikkansvarlig og scater gjorde en flott jobb og avviklingen av stevnet gikk på en strek
Våre egne medlemmer stod som vanlig for en fantastisk jobb fra torsdag kveld med tilrigging, under avviklingen av hele arrangementet og på lørdag natt hvor hele hallen ble ryddet i løpet av få timer.

En stor takk til alle sammen!

Se resultater fra konkurransen og dommer-marks her.
Vi har begynt å legge ut bilder fra cupen, mange fler vil bli lagt ut om få dager :)

Arne har vært vår fotograf under arrangementet og du kan også lese hans innlegg under "Les mer"

les mer...

Artikkel i Varden

Se artikkel i Varden

Artikkel i TA

Se artikkel i Telemarksavisa

Imaker publiseringsløsning - © 1996 - 2009 Imaker as