Onsdag. 12. desember 2018

Juleavslutning på Pors 12. desember

Dansekvelden 12 desember blir det juleavslutning. Det blir god dansemusikk, utlodning, gløgg og noe å tygge på :)
Det blir levende musikk med gruppen 'No problems'. Ta med danseskoa og kom. Vi gleder oss til at akkurat du kommer :)

Vi håper også at kursdeltakere, både på nybegynner og videregående kommer

Se også facebook


Nyttårsdans på Hei 5. januar


Nyttårsdans på Hei lørdag 5. januar

Vi følger opp suksessen fra tidligere og ønsker hjertelig velkommen til Nyttårsdans på Hei Klubbhus på Heistad lørdag 5. januar 2018. Duoen Hilde Fjørtoft spiller opp med swingende dansemusikk, Dj i pausene.
Det blir servert Biff Stroganoff fra Siri samt rødvin eller øl inkl. i prisen. Drikke utover dette tar hver og en med selv. Pris for medl. kr. 250,- og andre kr. 350,- (samme pris om det er ønske om mat eller ikke). Ta gjerne med gode venner til en svingom! Husk at vi må ha påmelding med navn.
Dørene åpnes kl. 19.00 og maten serveres kl. 19.45. Musikken spiller til kl 01:00.
Påmelding til Grenland Rock og Swing klubb på melding / mobil 97301858 , eller skriv dere på liste på dansekvelden. Vi setter strek ved 90 personer, når det er fulltegnet blir det satt opp venteliste.

VI GJØR EKSTRA OPPMERKSOM PÅ AT DØRENE IKKE ÅPNER FØR KL. 1900.

Se også facebook


Swingkurs på Pors Klubbhus mandag 07. januar

Mandag 07. januar starter en ny rekke i våre populære dansekurs i Folkeswing for både nybegynnere og viderekommende. Kursene går over 6 mandager. Nybegynnerkurset begynner kl. 18.00 og videregående kl. 20.00. For priser, se Dansekurs. For mer info og påmelding ring Grenland Rock & Swing på mobil 97301858.

Se også facebook


Klubbstyre

Klubbstyre: Vegard, Rita, Hilde, Kai og Jan Oddmund


Innmelding i klubben

Det er mange fordeler ved å være medlem hos oss med subsidierte priser på alle arrangementer som klubben arrangerer selv eller er med på:
Ukentlig dansekvelder, forskjellige dansetilstelninger/dansegalla, romjulswing, Grenland Dansecup, dansekurs vår og høst, låvedans osv. Og ikke minst, du blir med i et sosialt dansemiljø hvor trim med glede og gode venner er det viktigste!
Innmeldingsskjema finner du under "Om Klubben" i registeret til venstre eller gå rett til skjemaet her.


Støtt oss når du tipper

Nå kan du støtte klubben hver gang du tipper Lotto, Tipping eller andre spill fra Norsk Tipping. Ved å registrere vårt organisasjonsnummer hos Norsk Tipping støtter dere oss med 5% av innsatsen når dere tipper. Det som må gjøres er å registrere inn vårt organisasjonsnummer til ditt spillkort hos kommisjonæren.

Grenland Rock & Swingklubbs org.nr: 963867778
les mer...


Imaker publiseringsløsning - © 1996 - 2009 Imaker as