Onsdag. 17. Januar 2018

Neste dansekveld er onsdag 17. januar på Pors

Vi arrangerer dansekvelder hver onsdag på Pors Klubbhus fra kl. 18:30 til 21:30.
Her møtes folk i alle aldre og med alle stilarter av swingen til en hyggelig kveld med dans, en liten prat og masse glede. Alle er hjertelig velkommen, om du er medlem eller ikke. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller har danset i mange år, det er rom for alle som har glede av dansen. Har du lyst til å bare se på - ja så er du velkommen da også!

Årsmøtet avholdes fredag 9. februar 2018 på Pors Klubbhus

Til alle medlemmene i Grenland Rock & Swing Klubb. Årsmøte avholdes fredag 9.02.2018 kl 19:00 på Pors klubbhus. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må været styret i hende senest 26.01.18. Forslag til årsmøte sendes: info@grenlandswing.no.
Sakspapirer og mer info vil bli lagt ut i god tid før årsmøtet.
Vennlig hilsen styret.


Swingkveld på Kafè K fredag 10. februar

Swingmiljøene i Grenland:
Grenland Rock & Swing Klubb, Gla'foten og Kom og Dans Telemarkswing innbyr til en felles dansekveld på Kafè K i Porsgrunn lørdag 10. februar Dørene åpnes kl. 19:30, musikken starter kl. 20:00 og vi avslutter kl. 24:00. Inngang kr. 50,-.
Arrangementet er selvfølgelig åpent for alle enten man danser eller bare liker å lytte til god musikk, og på Kafè K får man kjøpt god mat og drikke!
Vi gjentar vår flotte sommer-swing med dans på Kafè K og håper på samme suksess med mange glade dansere fra ulike dansemiljøer i både Telemark, Vestfold og Aust-Agder.
Med våre Dj's blir det dansemusikk med trøkk: Swing, Boogie Woogie, Blues, Slow og Rock for alle, samt litt Vals og Slow + + :)
VELKOMMEN !!