Mandag. 15. juli 2024

Ny melding

Wolfgang
24.12.2011

festdanser

gledelige jul til alle sammen


Kjell Johnsen
15.11.2011

SKRIV MER !

Jada Arild, jeg skal komme innom til kaffe og vafler kanskje før jul hvis et av bena kan brukes. Så håper jeg noen fler vil skrive litt mer i denne fine gjesteboka vår, for eks.: Hvor i huleste blir det av snøen i år? Men altså: jeg savnern` ikke.....he he.


Arild
07.11.2011

Hilsen til Kjell og Kjell :)

God bedring, Kjell. Klart du var savnet under gulvleggingen før cupen. Du må ta en tur innom Pors snart, kan jo begynne med en kaffe og vaffel :)
Navnebror Kjell gjorde det supert under helgas NM. Kjempefine sølvmedaljer i Gutt m. 2 jenter sammen med Lene og Nina Johanne fra Trondheim. Og det i større konkurranse enn noen gang, gratulerer alle sammen!


Ingunn Ljostad
06.11.2011

Takk for gode venner

Jeg vil jo si god bedring til deg Kjell, uflaks. Håper å se nye og gamle dansevenner neste onsdag.
Stor høstklem fra Ingunn


Kjell Johnsen
05.11.2011

Dansepause

Makan til uflaks!!
Dagen da jeg skulle være med å rigge til cup`n skadet jeg bena mine på jobb, men med så mange flinke hjelpere merkes det ikke at en ikke kan komme. Er inne i en seksukers periode med bare å ligge og sitte.Utrulig kjedeligfor å si det mildt. MEN jeg jobber nå intens med å kunne komme tilbake på jobb og ikke minst på dansegulvet!


ingunn ljostad
19.08.2011

LÅVEDANS

GLEDER MEG TIL LÅVEDANS


Morten Evensen
08.08.2011

Komme igang

Hei alle sammen der ute:-)
Skal bli godt å komme i gang igjen etter en lang og deilig ferie:-)
Jeg var i Seljord dansebandfestivalen(jeg var på jobb i Vinje), Der traff jeg ROY med truckern sin. Var stas det å få kjøre med en tur med den. Jeg traff også Kai med frue:-) Kjente jeg ble i stemning da ja. Vi sees på Pors snart:-)
Hilsen Morten


Skiensfjordens trekkspillklubb
27.06.2011

Dansegalla i Ibsenhuset

Hei dere danseglade,

Fredag 1. juli blir det stor dansefest i Ibsenhuset med Max Palmers og Tones orkester i forbindelse med NM på trekkspill. Mye bra dansemusikk, så vi håper dere pusser danseskoa og stiller opp. Vi starter opp kl. 21.00, og har lav inngangspris: kr 150,-. Er du i tillegg TA-abonnent, kan du ta med TA-kortet og komme inn for kr 100,-. Da håper vi å se mange danseglade på festen!

Hilsen Skiensfjordens trekkspillklubb


Ingunn Ljostad
03.06.2011

Down Town 22.juni

Hei alle sammen!
Jeg håper at mange vil støtte opp om å opptre på Down Town 22. juni kl.21 til kl.21:45, det blir jo kjempebra.
God sommer til alle sammen, kos dere masse. Jeg gleder meg til å se alle sammen igjen og vil samtidig benytte anledningen til å takke alle som har hjulpet meg på kurs og dansekvelder.
Klem fra Ingunn


Morten
26.05.2011

Dansekurs

Hei jeg skal ta det med videre ang dansekurs Ingunn:-)

Morten


Imaker publiseringsløsning