Tirsdag. 25. juni 2024

Ny melding

Bjørn-Viggo S.Halvorsen
27.09.2009

Godt gjennomført

Hei sann...
Gratulerer med rekord i Cupén i år. Det var bra gjennomført. Håper det fortsetter med godt oppmøte på dette. Kjempe bra.


Terje Fredrikstad
27.09.2009

Dansecup 09

Hei. ville bare rette en stor takk til dere for en fin aviklet cup i år.
og vil si dette er den beste av alle cuper jeg har vært på når det gjelder musikk i Folkeswing.
fortsett med det, så er dere på topp der også :-)
da kommer det igjen flere par til cupen, som har falt av lasset pga mye rar musikk i folke swing.


Morten Evensen
29.06.2009

Dansebandfestivalen i Seljord

Hei er det noen som har tenkt seg oppover???? Jeg har en billett til sterkt redusert pris:-))
Beinet er desverre ikke bra nok ennå. Må nok kaste inn håndklede denne gangen:-(
Ring meg på tlf. 95909287.


Hilsen MortenArild
23.06.2009

God sommer!

Jeg ønsker alle dansevenner en flott sommer! Akkurat idag (sankthansaften) ser det jo lovende ut mhp været, håper det fortsettelser slik fremover. Tar jeg ikke feil blir det vel litt dans i sommer også. Sees kanskje i Seljord eller på bryggedansen i Tønsberg?
En sommerglad hilsen fra Arild!


Rita Thorstensen
11.04.2009

Gleder meg til å komme på dansekveldene igjen

Ja, nå gleder jeg meg virkelig til å komme på dansekveldene igjen. Har holdt på å montert en bunad og gått på monteringskurs 10 onsdager nå. Men jeg hører at jeg har gått glipp av masse morro. Mange nye mennesker og flere "gamle" medlemmer har kommet tilbake. Kjempeflott. Vi har jo flere på kurs også enn noen gang, både på mandager og tirsdager. Og mange av de benytter dansekveldene til å trene, og selvfølgelig som en koselig sosial kveld. Ja, nå gleder jeg meg masse til å komme igang igjen. Men, nå er det Morten da. Verre med han som har brukket beinet og greier. Håper han har et grobein uten like så det gror i lynfart.


Morten Evensen
03.04.2009

Brukket bein:-(

Ja da ligger jeg her på sofaen med brukket ankel. Kan ikke trå på det før om 6 uker og begynne å belaste det etter 12 uker. Ja så det blir en lang periode uten dans på meg. PS. jeg har vært på hyttetur med PEPPE. Kjempefin hytte, men det var veldig glatt på trappa hans:-(( Jeg kommer nok innom på dansekvelden for å se på dere danse:-) Lærer mye av det og. Koz MortenDu må bli bra igjen!

Hei Morten, vi sier som i sangen: "Du må må må bli bra igjen!" Blir ikke det samme på Posten uten deg. Håper Rita finner en bra partner på/til kurset. Peppe: Du må strø trappa!!
God påske til alle!
Hilsen påskeharen


Påskeharen, 06.04.2009
Anne Berit og Sverre
01.04.2009

Utrolig mange på dansekvelden i dag!

I kveld var det veeeeldig mange på dansekvelden, bortimot 90 stk. Klubben hadde invitert Frøya, jenta fra landet. Stemningen var på topp og gulvet var fullt hele kvelden. Vi fikk også besøk fra danseglade fra Gjerstad, både store og små, veldig hyggelig at de hadde tatt turen til Pors klubbhus.
Klem fra Anne Berit og Sverre.


Marianne Selander
23.03.2009

Dansegalla i Sputnikland

Artikkel i DD fra dansegalla i Drangedal. Bilder med deltagere fra klubben, se http://www.dans.no/nyhet.cfm?nyhetid=1204


Roy Jakobsen
14.03.2009

Hyggelig dansekveld

Hyggelig og besøke dere mvh Elsa og Roy


Tone
05.03.2009

Koselig dansekveld

Takk for en fin dansekveld igår, mange glade dansere og god swingmusikk. Linedancen til Svein Arne må vi trene på også neste onsdag :-))
Swingende glad hilsen fra Tone


Imaker publiseringsløsning