Fredag. 07. mai 2021

Hei alle dansevenner i Grenland Rock & Swingklubb


Minner om Årsmøte 26. mai kl.18.30. Lokalitet: Pors klubbhus. Plass: max 50 personer. Frist for innsendelse av saker: 2 uker før - 12. mai.

Minner også om at medlemskontingenten betales, spesielt hvis du skal ha stemmerett på årsmøtet. Vi har forståelse for at noen ikke ønsker å betale denne i koronatiden, men håper allikevel mange vil støtte klubben da vi har løpende utgifter. Vi har et håp om å komme igang til høsten og satser på oppstart onsdag 29. september og levende musikk !!

Betaling: Åpne tidligere tilsendt mail og følg link. Alle fakturaer kommer med kr 300,- som er pris for voksen. Hvis noen har mottatt faktura på kr 300,- men som er f.eks. ungdom/student, -ta kontakt med Rita på tlf. 938 98 941 og hun sender ny faktura. Hvis problemer med innlogging o.l. ta direkte kontakt med NIF på tlf. 21029090 (gratis) så vil de hjelpe deg.

Kontingenter: Barn - før fylte 13 år: Kr. 100,- Ungdom (13 - 18 år) og studenter: Kr. 200,- Voksen: Kr. 300,- Æresmedlem - gratis.


På tur 14. mars.

Turen idag ble vellykket, med 14 glade og selskapssyke medlemmer og venner som gikk tur-retur Krogshavn-Fortet. Det var mange andre der ute også naturligvis, så det var viktig å holde avstand. Det ble ikke noe grilling denne gang og skal det skje neste gang kan felles griller brukes på Krogshavn eller i Steinvika. Vi snakkes🙂


Innmelding i klubben

Det er mange fordeler ved å være medlem hos oss med subsidierte priser på alle arrangementer som klubben arrangerer selv eller er med på:
Ukentlig dansekvelder, forskjellige dansetilstelninger/dansegalla, romjulswing, Grenland Dansecup, dansekurs vår og høst, låvedans osv. Og ikke minst, du blir med i et sosialt dansemiljø hvor trim med glede og gode venner er det viktigste!
Innmeldingsskjema finner du under "Om Klubben" i registeret til venstre eller gå rett til skjemaet her.


Støtt oss når du tipper

Nå kan du støtte klubben hver gang du tipper Lotto, Tipping eller andre spill fra Norsk Tipping. Ved å registrere vårt organisasjonsnummer hos Norsk Tipping støtter dere oss med 5% av innsatsen når dere tipper. Det som må gjøres er å registrere inn vårt organisasjonsnummer til ditt spillkort hos kommisjonæren.

Grenland Rock & Swingklubbs org.nr: 963867778
les mer...


Imaker publiseringsløsning - © 1996 - 2009 Imaker as